printing

Het correct afdrukken van bar codes, programmeren van RFID etiketten, bestand tegen extreme temperaturen, toepassingen in specifieke omgevingen, mobiele oplossingen … elk geval vraagt om technieken en bijstand van aangepast drukwerk.

Welke behoeften en oplossingen uw bedrijf ook nodig heeft voor gespecialiseerd drukwerk, Rsquare² is uw ideale partner door onze expertise in gespecialiseerd drukwerk.

Hardware et imprimantes

Rsquare² implementeert printsystemen die perfect beantwoorden aan de eisen van onze klanten : point of sales, mobiele printers, specifieke formaten, … . De merkonafhankelijkheid van Rsquare² biedt een merkbaar voordeel om de beste mogelijke oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Toebehoren

Rsquare² biedt eveneens etiketten en linten aan die geschikt zijn voor elk specifiek gebruik, duurzaam zijn en aangepast aan de omgeving : specifiek papier en adhesief, linten, thermische opschriften, … .

Elk gebruik wordt met zorg geanalyseerd en de combinatie «  printer – toebehoren » wordt geverifieerd om zo het welslagen van het project te garanderen.

Onderhoud

Rsquare² doet aan preventief en herstellend onderhoud voor printers, volgens de voorkeuren van de klant en met respect voor de normen van de fabrikant.

Het onderhoud kan gebeuren onder garantie, een onderhoudscontract of uniek verzoek.

footer-logo Rsquare

©2014 rsquare - tous droits réservés - info@rsquare.be

Designed by twinn