About

Rsquare² biedt steeds gedetailleerde oplossingen aan op maat van de klant.

Onze expertise is gebaseerd op een perfecte kennis van het werkterrein. We implementeren geïntegreerde oplossingen die beantwoorden aan de noden van onze klanten. Zodoende biedt Rsquare² een meerwaarde in de verwerking van gegevens en de optimalisatie van de goederenstroom. We schenken veel aandacht aan de ergonomie van onze producten om zo de productiviteit, rentabiliteit en motivatie van het operationeel personeel te garanderen.

Vanaf de analyse van de fysieke en electronische flow tot de implementatie en opleiding van de operators, Rsquare² komt tussen in elke fase van de integratie. Na de optimalisatie, staan wij u bij gedurende de levensloop van de producten met onze expertise en onderhoudscontracten.

Sinds onze oprichting, hebben we steeds gekozen om ons niet te binden aan één fabrikant van materieel, teneinde een vergevorderde kennis op te bouwen van meerdere merken en technologieën. Hoewel we van oordeel zijn dat Rsquare² de meest uitgebreide productkennis heeft op de markt, onderhouden we bevoorrechte relaties met onze partners teneinde de kwaliteit van onze oplossingen steeds te bevestigen.

Met onze klanten streven we naar een samenwerking op lange termijn, steeds met respect voor hun eigen identiteit.

Ons team bestaat uit bekwame experten. Hun ervaring, terreinkennis en beschikbaarheid zullen u een reële meerwaarde bieden.

footer-logo Rsquare

©2014 rsquare - tous droits réservés - info@rsquare.be

Designed by twinn