Data collection

Een performante verzameling en behandeling van uw gegevens versterken de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen. Dit zal u helpen om de correcte beslissingen te nemen inzake prijszetting tegenover de concurrentie, het voorbereiden van bestellingen, het inperken van fouten m.b.t. levering,… .

Tijdens de implementatie van mobiele technologie en de gegevensverzameling ( Data Collection ), analyseert Rsquare² de fysieke en elektronische flow van uw interne procedures. Tijdens deze analytische fase worden uw fysieke processen eveneens geoptimaliseerd. Dit leidt tot een verhoging van uw productiviteit doordat uw bedrijfsprocessen worden vereenvoudigd, geoptimaliseerd en perfect geïntegreerd in uw informatica-systeem.

Kiezen voor de correcte technologie laat toe om de behandeling van gegevens in verschillende processen gevoelig te verbeteren : het voorbereiden van bestellingen, retours, gevarenanalyse en kritische controlepunten ( HACCP ), cross-docking, inventarissen, identificatie van goederen en personen ( tracking) … .

Rsquare² levert oplossingen op maat en implementeert systemen die belangrijke gegevens verzamelen en verwerken met respect voor de wensen van elke klant. Gezien we niet merkgebonden zijn zoeken we steeds creatieve oplossingen die evolueren met uw bedrijf. We staan u ook bij met het onderhoud en plaatsen van apparatuur.

Volgens de bedrijfsprocessen eigen aan elke klant ( automatische of manuele gegevensverzameling, voice picking,… ) worden de gegevens verzameld en verwerkt, al dan niet in real-time, dankzij mobiele of vaste terminals, barcode scanners, CCD scanners ,… .

Rsquare² bezit een verregaande expertise in deze technologie die wordt vertaalt in een merkbare optimalisatie :

  • barcodes, 1D, 2D en QR,
  • manuele gegevens
  • biometrische gegevens
  • RFID
  • voice applicaties
  • ponskaarten
footer-logo Rsquare

©2014 rsquare - tous droits réservés - info@rsquare.be

Designed by twinn